Vieraskirja
 
 

 

Kennel White System on pieni kotikennel Hämeen sydämessä. Pyrkimyksenä on kasvattaa tasapainoisia terveitä sekä laadukkaita westieitä. Kasvatustoiminta ei ole rahallisesti tulostavoitteellista, vaan on nyt ja tulevaisuudessakin harrastus.

Suunnittelemmekin kaikki yhdistelmät tarkkaan harkiten, silmälläpitäen tulevaisuutta sekä
mahdollisia tulevia pentueita. Meille jokainen koira, aikuinen ja pentu on täysivaltainen perheenjäsen näyttely ja jalostus kelposuuteen katsomatta. Emme yleensä myy tai sijoita aikuisia jalostus tai näyttelyuransa päättäneitäkään koiria vaan ne saavat vanheta rinnallamme. Koiran kasvattaminen on niin paljon muutakin, kuin meriittejä, uusia sukupolvia ja mainetta ja kunnia. Palkinnollista tästä harrastuksesta tekee se että kasvattini menestyvät mutta ennenkaikkea tuovat iloa omistajaperheilleen. Se on kuitenkin myös jalostus- ja näyttelykoiran perimmäinen tarkoitus.

Pennut kasvavat perheen parissa, ihan tavallisessa koti ympäristössä, jossa sille koitetaan luoda ja tarjota mahdollisimman hyvät lähtökohdat tulevaan elämään. Kaikki pentueemme rekisteröidään Suomen Kennelliittoon, sen sääntöjen ja ohjeiden mukaisesti, kennelliiton virallisia kauppasopimuksia käyttäen, sekä niiden ohjeita noudattaen. Olen myös suorittanut Suomen Kennelliiton kasvattaja kurssin hyväksytysti, sekä olen myös allekirjottanut kasvattaja sitoumuksen