Vieraskirja
 
 
Tskaro Tsenneya Vesch "Tellu" *Russian Import


Tellun tulokset~ Show Results
DOB.22.11.2006  
 

Tellu on luonteeltaan avoin, reipas, kiltti, eloisa ja aivan hurmaava Westie-neiti, joka nauttii varsinkin talvella kieriskellä lumihangessa, syksyllä juosta lehtikasojen läpi. Voisi sanoa, että varsinainen vipeltäjä tyttönen.

Tellu on kotosalla touhukas, aina valmiina ja valppaana mukaan kaikkeen perheen tavalliseen arkeen niin sisällä talossa, kuin ulkonakin. Ulkoilu onkin erittäin lähellä Tellun sydäntä, aina kun ulko-ovi käy, on Tellu valppaana lähdössä mukaan. Tellu rakastaa ulkona reuhaamista, sekä yksin että yhdessä muiden koirien kanssa, mutta ehdottomasti paras koirakaveri Ria, ei karvattomana koirana talviaikaan suuremmin viihdy pitkiä aikoja ulkosalla. Onneksi sisällä voi aina käydä lämmittelemässä ja jatkaa sitten leikkejä pihalla. Tiia-kissan kanssa Tellu nukkuu mielellään sohvalla, eikä illalla nukkumaan mennessä iltapusuista meinaa tulla loppua.

Näyttelyissä Tellu ei alkuun erityisemmin pärjännyt, sillä kokemattomana, aloitimme trimmaamisen vasta Tellun ollessa yli vuoden vanha. Kokemattomuuttamme ei trimmaus ollut vielä kovin hallinnassa, mutta onneksi läheltä löytyy aina avuliaita ihmisiä, ja korvaamattomaksi avuksi osoittautui Jonna Tukiainen.

Kiitos neuvoista ja ohjeista, lukemattomista trimmausilloista ja neuvoista kuuluukin hänelle. Olemme Tellun kanssa opetelleet yhdessä, niin trimmausta, kuin kaikkea muutakin Westiemäistä touhua.

 
  • 27.4.2008 - Silmät terveet / eyes clear
  • 27.4.2008 - Polvet 0/0 / knees 0/0
De Andrit Rols Royce Niagra Boy Jubilee's PB Mister Matlock
Jubilee's Crispy Crackers
Fame White Matricaria Shaken Not Stirred
Idefix V.H. Jolisana Home
Etual Nuar Janne Happy White Turbo O'Hara-Ashley Sweet Honey Pie
Sixpens Sweet Honey Pie
Etual Nuar Semerri Vallange Valentine
Aukcio Vom Hause Bruckner